טל: 0747035722
דוא”ל: support@visa2all.co.il
שלח טופס יצירת קשר >>
לקבלת הטבות מיוחדות לחברי visa2all
פיקוח עו"ד על נהלי החברה ותקינותה
 
 
       
 


 

 

.

 

סוגי ויזות

 
דף הבית >> סוגי ויזות

ויזת סטודנט M/F:

  • ויזות המיועדות לצורכי לימודים בארצות הברית בלבד.
  • ויזת F מיועדת ללימודים אקדמיים בקולג'ים או באוניברסיטאות המוכרות בארצות הברית, וכן לעריכת מחקרים במוסדות אקדמיים.
  • ויזת M מיועדת ללימודים שאינם אקדמיים, במוסד לימודים מקצועי או במוסד לא אקדמי בארצות הברית.

עליכם לספק הוכחה למסמכים המעידים על כך שיש לכם אישור על קבלה למוסד הלימודים, הון עצמי למימון הוצאות הלימודים, שאין בכוונתכם להגר לארצות הברית ובנוסף לשלם אגרת SEVIS . ילדים או בני זוג של בעלי ויזת סטודנט F/M המעוניינים להצטרף לנסיעה, יכולים להגיש בקשה לוויזות נלוות מסוג F2 או M2.

ויזת חילופי מבקרים (J1):
  • ויזה המיועדת לאנשים המעוניינים להתחיל מחקר, הכשרה או עבודה במסגרת תכנית רשמית ומאושרת מטעם מוסד לימודים או כל מוסד אחר ללא מטרות רווח.
  • מועמדים לויזה זו כוללים בין השאר סטודנטים לרפואה, סטודנטים שסיימו תואר ראשון, מתמחים עסקיים, אנשי אקדמיה שזכו למימון על ידי אוניברסיטאות כחברי פקולטה זמניים וכן כל מי שחבר בתכניות כמו מדריכים במחנות קיץ, תכניות או-פר ותכניות מתמחים עבור סטודנטים.

על מועמדים לויזה זו לספק מסמכים המוכיחים כי אין בכוונתם להגר לארצות הברית, יש להגיש טופס 2019-DS מקורי מטעם מוסד הלימודים שלכם וכן לשלם אגרת SEVIS. ילדים או בני זוג של בעלי ויזת חילופי מבקרים (J-1)- המעוניינים להצטרף לנסיעה, יכולים להגיש בקשה לוויזות נלוות מסוג J-2.


ויזה לתלמידים צעירים (F1):  
  • ויזה המיועדת לתלמידים המעוניינים ללמוד בבתי ספר יסודיים (גן ילדים עד כיתה ח') או בתיכון (כיתות ט'-יב') ברחבי ארצות הברית.
  • הויזה מיועדת למוסדות לימוד פרטיים, במידה וברצונכם לרשום את ילדיכם לבית ספר ציבורי, ישנן מגבלות שונות כמו שנת לימודים אחת, ותשלום שכר הלימוד המלא מראש.

גם כאן יש לספק מסמכים המעידים כי אין בכוונת המועמד לויזה להגר לארצות הברית ויש לשלם אגרת SEVIS.


ויזת אנשי דת (R):
  • ויזה המיועדת לאנשי דת (כמו מדריכי דת, רבנים, חזנים וכמרים) שבמהלך השנתיים שקדמו להגשת הבקשה היו חברים בארגון דתי בארצות הברית ללא מטרות רווח.
  • על המועמדים לעבוד בארצות הברית בתחום הדתי בלבד, והמעסיק של המועמד נדרש להגיש למחלקה לביטחון פנים של שרותי האזרוח וההגירה האמריקאים טופס 129-I.  ילדים או בני זוג של בעלי ויזת אנשי דת (R) המעוניינים להתגורר בארצות הברית עם המועמד לויזה, יכולים להגיש בקשה לוויזות נלוות R1. אם הם מעוניינים להגיע לביקור בלבד עליהם להגיש בקשה לויזה מסוג B1/B2.

ויזת אמנת מסחר (1-E):
  • אם ברצונכם להגיע לארצות הברית על מנת לעסוק במסחר בעל משמעות כמו טכנולוגיה או שירותים, ניתן להגיש בקשה לויזת אמנת מסחר (1-E),
  • המועמדים לויזה זאת נדרשים לעמוד במספר קריטריונים כגון: זרימת הסחורה משמעותית ורציפה, לפחות 50% מהעסק הינו בבעלות ישראלית, על המועמד להיות בעל אזרחות ישראלית ולהיות מועסק במשרה ניהולית או בכירה וכן שלפחות מחצית מהמסחר הבינלאומי של החברה הוא בין ארצות הברית לישראל.

ויזת משקיע (E-2):
  • ויזה המיועדת למי שמעוניין לנהל ולפתח את פעילותיה של חברה בה האזרח השקיע או נמצא בתהליך השקעה של הון רב.
  • המועמדים לויזה זאת נדרשים לעמוד במספר קריטריונים כגון: החברה היא אמיתית, מסחרית ופועלת, ההשקעה אינה למטרת פרנסה והשתכרות בלבד, המועמד לויזה השקיע או פעיל בתהליך ההשקעה, ההשקעה של המועמד לויזה היא משמעותית והמשקיע חייב להגיע לארצות הברית על מנת לפתח ולנהל את החברה.


ויזה עבודה:
כל מי שמעוניין לטוס לארצות הברית לצורך עבודה זמנית, עליו להגיש בקשה לויזת עבודה. ישנם כמה סוגים של ויזות על בסיס אישור עבודה:
  • ויזת עובד מיומן (H).
  • ויזה לעובד המשנה מיקום עבודה במסגרת החברה (L).
  • ויזה לאדם בעל כישורים מיוחדים (O) – המאפשרת כניסה לאדם בעל יכולות יוצאות דופן בתחום הטלוויזיה, הקולנוע, הספורט, החינוך, העסקים, האמנות והמדעים.
  • ויזת ספורטאים, אמנים, או בדרנים מקצועיים (P).



לשם קבלת הויזה יש לספק אישורים מתאימים.
ויזת אנשי צוות (D /1-C):
  • ויזות המיועדות לאנשי צוות של חברות תעופה בינלאומיות, לעובדי חברות ספנות או לעובדים שאחראים על תפעול או תיקון של כלי הטיס או השייט.


יש להגיש מכתב מהמעסיקים המציין את תפקידכם בצוות ואת משך עבודתכם בחברה וכן להוכיח את הכוונה לחזור לישראל. אם ברצונכם לבקר בארצות הברית באופן עצמאי או להישאר במדינה לאחר ההגעה עם כלי הטיס או השיט, עליכם להגיש במקביל בקשה לויזת תייר מסוג B1/B2.


אישור נסיעה לארה"ב על דרכון אירופאי (ESTA):
  • תוכנית הפטור מויזה (VWP) מאפשרת לאזרחים של מדינות מסויימות לבקר בארה"ב למטרת תיירות או עסקים (זהה למטרת ויזת תייר) לתקופה שלא תעלה על 90 יום מבלי הצורך בויזה.
  • מדינות החברות בתוכנית הפטור מויזה: אנגליה, אוסטריה, אוסטרליה, איטליה, איסלנד, אסטוניה, אירלנד, אנדורה, בלגיה, ברוניי, גרמניה, דנמרק, דרום קוראיה, הולנד, ,הונגריה, יפן, לוקסמבורג, ליכטנשטיין ,מונקו, נורווגיה, ניו זילנד, סינגפור, סלובניה, סן מרינו, ספרד, פורטוגל, פינלנד, צרפת, שוויץ, שוודיה, לטביה, הרפובליקה הצ'כית, יוון, ליטא, מלטה, סלובקיה, צ'ילה
  • כדי להיכנס לארה"ב באמצעות תוכנית הפטור מויזה, על המבקרים חובה להיות:
  • בעל דרכון העומד בדרישות לדרכונים ביומטרים/דרכונים קריאי מחשב.
  • מטרת הנסיעה לארה"ב היא תיירות או עסקים בלבד.
  • זמן השהייה בארה"ב יהיה לכל היותר 90 ימים.
  • מעולם לא סורבת לוויזה לארה"ב בעבר.
  • לא קיים תיק פלילי או תנאי אחר העשוי לגרום לאי זכאות לוויזה.
  • עם יציאתך מהארץ יהיה ברשותך כרטיס חזרה ארצה.
  • הנך נכנס ויוצא מארה"ב עם הדרכון הביומטרי, הדרכון בעל האזרחות הנמצאת ברשימת המדינות הפטורות מוויזה.
  • דרכון קריא ולא בלוי.


חידוש דרכון אמריקאי:
ע"מ לחדש דרכון אמריקאי (או לבקש דרכון בפעם הראשונה) יש צורך בפגישה עם קונסול בשגרירות ארה"ב. השגרירות דורשת שהמבקש יגיע מוכן ומאורגן עם כל המסמכים הנדרשים ממנו ליום הפגישה, כגון : טופס הבקשה המתאים ממולא, תמונות, אגרה משולמת, תעודה מזהה ועוד. קיימים טפסים שונים ומגוונים המשתנים בהתאם לבקשת הפונה ולמצב הסטאטוס.

*המידע באתר הינו מידע חלקי ויתכן שאינו מעודכן. מידע סופי ינתן מול נציג טלפוני בלבד חייגו 0747035722
 
 
   מלא טופס ויזה לארה"ב עכשיו
 

 
 

 info@visa2all.co.il  | צור קשר תקנון וגילוי נאות 
 visa2all, כיכר הנשיא 3/426, שדרות. טלפון: 1700500073

 
לייבסיטי - בניית אתרים